EuroBalneo je součástí skupiny WellnessVision.

Nacházíte se   EUROBALNEO s.r.o.   //  Novinky

Novinky

Nová zařízení v naší nabídce, poslední trendy z veletrhů, odborné články i saunové kabiny za akční ceny. Pravidelně vám přinášíme výběr těch nejzajímavějších zpráv, událostí a akcí ze světa wellness, regenerace a lázeňství. Pohodlně se usaďte a přečtěte si články, ze kterých na vás dýchne pohoda a uvolnění!

20. září 2016

Stali jsme se součástí skupiny Wellness Vision

Od 1. září 2016 patří společnost Eurobalneo do Wellness Vision group – společně s firmou SaunaSystem a eshopem Prowellness chceme být pro naše klienty silnějším a stabilním partnerem pro nové i stávající projekty.

Pro naše klienty se nic nemění. Všechny tři společnosti spolupracují již řadu let a je za nimi 5580 projektů saun a wellness nebo 1033 saun a infrakabin.

Společně realizujeme domácí i veřejná wellness, malé i velké sauny. Vše na míru – od návrhů, projektů až po realizaci a servisní zázemí. Máme vlastní výrobu, návrháře i architekty. A rádi se staneme i vaším partnerem.

Více informací o skupině Wellness Vision najdete na novém webu zde.

zpět

Víte, že...

Víte, že parní lázně si můžete nechat postavit prakticky v jakémkoliv designu? Stačí jen vaše fantazie a spolehlivá realizační firma. Parní lázeň tak můžete mít v antickém, tureckém, asijském či tropickém stylu včetně nejmenších detailů.

Galerie zajímavých realizací firmy Eurobalneo – Wellness, finské sauny, infrasauny, whirlpool, solária...Deset let zkušeností ve wellness

Naše webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.
Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace.