EuroBalneo je součástí skupiny WellnessVision.

Nacházíte se   EUROBALNEO s.r.o.   //  Novinky

Novinky

Nová zařízení v naší nabídce, poslední trendy z veletrhů, odborné články i saunové kabiny za akční ceny. Pravidelně vám přinášíme výběr těch nejzajímavějších zpráv, událostí a akcí ze světa wellness, regenerace a lázeňství. Pohodlně se usaďte a přečtěte si články, ze kterých na vás dýchne pohoda a uvolnění!

14. února 2019

Návrh a realizace luxusního domácího wellness v Praze – Troji s vířivkou, saunou a tepidáriem

Soukromé domácí wellness v Pražské Troji se hned po dokončení stalo nejoblíbenějším místem v domě.

Jedná se o nevelké, ale do nejmenšího detailu promyšlené, rodinné wellness. Kromě finské sauny Future, obsahuje tepidárium, německou vířivku Strato, nádherné keramické odpočinkové lehátko či Kneippovu lázeň.

Jako perla je pak v tomto wellness ukrytá ručně vyráběná luxusní keramická nika Sommerhuber s tlumeným osvětlením.

Realizace wellness na klíč - od návrhu až po realizaci

Investor i jeho rodina mají bohaté zkušenosti s těmi nejlepšími zahraničními wellness. A stejnou kvalitu a funkčnost požadovali i ve svém wellness. Jedná se o unikátní projekt, na kterém spoupracovaly všechny naše výrobní a návrhářské týmy.

Klient si naši společnost vybral proto, že jsme byli schopni nabídnout realizaci domácího wellness na klíč – od návrhu až po dodání a realizaci jednotlivých produktů. Naší doménou je to, že logicky spojujeme jednotlivé mokré a suché části wellness. Výsledkem je celek, který nejenže skvěle funguje, ale má minimální energetické nároky.

 

Domácí wellness v Praze – Troji

 

Finská sauna Future s prosklenou čelní stěnou

Sauna Future představuje nejvyšší model naší nabídky a vyniká vysokými možnostmi nadstandardní výbavy. Tato sauna má pohodlné lamelové lavice z afrického dřeva Abachi, jehož zvláštností je to, že neabsorbuje teplo a tudíž nepálí. Opěrky zad jsou podsvícené s možností volby barvy světla. Stěny sauny jsou z cedrových panelů.

 

Sauna Future v domácím wellness v Troji

 

Vířivka s krytem, na kterém lze pohodlně ležet

Aby se do vířivky lépe vstupovalo, zapustili jsme ji částečně do podlahy. A její hrany jsme nasvítili LED barevnými pásky. Vodu lze, samozřejmě, barevně osvítit také. Ale to není podstatné. Největší výhodou této vířivky je totiž její kryt.

Kryt vířivky Riviera Pool Strato je termoizolační a je navržen tak, že na něm lze ležet. Jednoduše jej tak proměníte v pohodlné lůžko a ve wellness ušetříte místo, které by jinak zabíraly odpočinková lehátka. Rozložení krytu je snadné a zvládne jej i malé dítě.

 

Vířivka Riviera Pool Strato

 

To není obyčejná parní lázeň. Tohle je Tepidárium!

V čím dál větší oblibě jsou u našich klientů parní lázně. V klasické parní lázni mívá vzduch až 100 % vlhkosti. Majitelé tohoto wellness ale upřednostňují nižší vlhkost prostředí – což dokonale splňuje Tepidárium. Na první pohled byste je snadno zaměnili. Ale zde funguje daný prostor jako relaxační a odpočinkové místo po saunování nebo pobytu ve vířivce.

Hned vedle je pak sprcha, která slouží buď jako ochlazovna po saunování nebo jen tak, pro osvěžení v horkém dni.

 

Tepidárium - parní kabina domácího wellness v Troji

 

Kneippovy lázně

Vypadá to jako dva kyblíky. Ale jsou to opravdické lázně. A dokonale stimulují krevní oběh. Princip je přitom až geniálně jednoduchý – v jedné části je teplá voda okolo 40 °C a v druhé pak voda ledově studená. Ponořením nohou do jedné a střídavě do druhé lázně se povzbudí metabolismus. Tato vodoléčebná procedura by neměla chybět v žádném wellness.

 

Kneippova lázeň

 

A to nejlepší nakonec!

Levitující lehátko. Od rakouské rodinné manufaktury Sommerhuber. Jmenuje se Lounger Two a je to naprostá špička mezi odpočívacími lehátky. Unese až 400 kg a je vytápěné na příjemných 34 °C. A jako ostatní prvky v tomto vymazleném wellness je i toto lehátko podsvícené.

 

Lounger Two - levitujíci lehátko z rakouska

 

Zaujala vás tato realizace? Chcete se dozvědět více nebo si prohlédnout naše předváděcí wellness? Kontaktujte nás!

zpět

Víte, že...

Víte, že parní lázně si můžete nechat postavit prakticky v jakémkoliv designu? Stačí jen vaše fantazie a spolehlivá realizační firma. Parní lázeň tak můžete mít v antickém, tureckém, asijském či tropickém stylu včetně nejmenších detailů.

Galerie zajímavých realizací firmy Eurobalneo – Wellness, finské sauny, infrasauny, whirlpool, solária...Deset let zkušeností ve wellness

Naše webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.
Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace.