EuroBalneo je součástí skupiny WellnessVision.

Nacházíte se   EUROBALNEO s.r.o.   //  Novinky

Novinky

Nová zařízení v naší nabídce, poslední trendy z veletrhů, odborné články i saunové kabiny za akční ceny. Pravidelně vám přinášíme výběr těch nejzajímavějších zpráv, událostí a akcí ze světa wellness, regenerace a lázeňství. Pohodlně se usaďte a přečtěte si články, ze kterých na vás dýchne pohoda a uvolnění!

10. května 2021

Informace pro zájemce o wellness

Na stránkách EUROBALNEO naleznete množství informací a podnětů, které Vám pomohou při realizaci domácího nebo veřejného wellness.

podrobnosti
17. prosince 2020

Krásný nový rok + info o vánoční dovolené

Celý náš tým by tímto rád poděkoval všem našim zákazníkům za projevený zájem o naše výrobky a služby. Všem přejeme krásné svátky a hodně zdraví v roce 2021.

Všechny naše společnosti Wellness Vision GROUP budou mít od 21. prosince do 3. ledna vánoční dovolenou. E-shop Prowellness.cz bude poslední objednávky skladového zboží odesílat 23. prosince a nové objednávky a dotazy vyřizovat znovu od 4. ledna 2021.

03. prosince 2020

Showroom je od 3. prosince opět otevřen

Od 3. prosince vás znovu rádi přivítáme v našem wellness showroomu. Přijďte si prohlédnout a nezávazně vyzkoušet vystavené sauny, infrasauny, vířivky, parní kabinu nebo zážitkovou sprchu.

Prosíme, abyste si termín vaší návštěvy předem objednali. Budeme se tak moci věnovat jen vám a zajistíme vám i dostatek soukromí.

Zároveň vás prosíme, abyste dodržovali maximální počet lidí v showroomu (pokud se předem neobjednáte) a máte-li příznaky nachlazení, raději svoji návštěvu odložte na jiný termín. Dodržujte také předepsané rozestupy mezi osobami a noste roušku nebo respirátor.

Těšíme se na vás!

22. října 2020

Aktuální informace o našem provozu v rouškové době

Náš showroom byl, v souladu s nařízením vlády ČR ohledně opatření proti šíření koronaviru, od 22. října do 3. prosince dočasně uzavřen. Všechny naše ostatní služby, včetně výroby a montáží saun a infrasaun, fungují normálně.

Poptávky a kalkulace wellness probíhají ve zcela standardním režimu. Pište nebo volejte, co vám vyhovuje více. Normálně funguje i naše výroba, zásob máme dostatek a stále nakupujeme další.

Návštěvy u zákazníků (např. kvůli zaměření atd) jsou po předchozí komunikaci s našimi kolegy obchodníky možné. Samozřejmě, že všechna doporučená bezpečnostní pravidla budeme dodržovat v maximální míře a moc vás prosíme o totéž.

Montáže wellness probíhají bez omezení. Vždy vás budeme předem kontaktovat, abychom se dohodli, zda domluvený termín platí. Budete-li v karanténě, prosíme, buďte ohleduplní a nahlašte nám to.

Pokud se budete chtít na cokoli zeptat, nebojte se nám zavolat, rádi poradíme nebo probereme co budete potřebovat. Volejte zdarma na tel: 800 433 433

Opatrujte se a buďte zdraví!

24. dubna 2020

Showroom je opět otevřen!

Máme skvělou zprávu: od pondělí 27. dubna otevíráme náš Showroom a fungujeme ve standardním režimu!

Budeme pečlivě dodržovat veškerá opatření, která chrání zdraví vaše i zdraví našich zaměstnanců a kolegů.

Při vaší osobní návštěvě vás velmi zdvoříme prosíme o dodržování těchto bezpečnostních zásad:

  • nevstupujte do showroomu, pokud máte příznaky nachlazení nebo chřipky
  • vstupujte k nám jednotlivě (po jednom)
  • v případné frontě před showroom dodržujte rozestup 2-4 metry
  • v showroomu udržujte odstup min. 2 metry mezi osobami
  • při nutnosti kýchání či kašle používejte kapesník nebo vlastní předloktí
  • noste roušku či respirátor, pokud máte k dispozici, případně šátek přes ústa
  • pokuste se minimalizovat dotýkání vybavení showroomu (prodejního pultu apod.)

Moc se na vás těšíme!

    1    2    3    4    5        11    

Víte, že...

Víte, že parní lázně si můžete nechat postavit prakticky v jakémkoliv designu? Stačí jen vaše fantazie a spolehlivá realizační firma. Parní lázeň tak můžete mít v antickém, tureckém, asijském či tropickém stylu včetně nejmenších detailů.

Galerie zajímavých realizací firmy Eurobalneo – Wellness, finské sauny, infrasauny, whirlpool, solária...Deset let zkušeností ve wellness

Naše webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.
Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace.