EuroBalneo je součástí skupiny WellnessVision.

Nacházíte se   EUROBALNEO s.r.o.   //  Novinky

Novinky

Nová zařízení v naší nabídce, poslední trendy z veletrhů, odborné články i saunové kabiny za akční ceny. Pravidelně vám přinášíme výběr těch nejzajímavějších zpráv, událostí a akcí ze světa wellness, regenerace a lázeňství. Pohodlně se usaďte a přečtěte si články, ze kterých na vás dýchne pohoda a uvolnění!

03. listopadu 2015

Jak si domácí wellness zařídit a proč je stále oblíbenější

Žijeme jen jednou. Tuto nezvratnou pravdu si uvědomuje stále víc lidí, a proto odmítají pracovat pro zaměstnavatele do úplného vyčerpání. Místo toho hledají způsoby, jak mezi prací a osobním životem nastolit smysluplnou rovnováhu.

Svůj volný čas si právem chtějí užít. Někteří dají výpověď a odjedou na roční cestu kolem světa. Většina lidí však volí méně radikální způsoby. Chodí na večeře do vyhlášených restaurací, jezdí na prodloužené víkendy nebo si dopřávají relaxační odpoledne ve wellnessu.

 

Wellness je moderní způsob relaxace

Právě slovo wellness se v poslední době skloňuje všude kolem nás, ale mnoho lidí přesně neví, co si pod tímto pojmem představit. Pokud se jim vybaví příjemné spojení tepla a vody, jsou na správné cestě. Přesně o tom wellness je.

Na poskytování služeb tohoto typu se specializují wellness centra a luxusní hotely. Svým návštěvníkům a hostům nabízí:

  • finské a parní sauny,
  • vířivky, whirpooly,
  • solária,
  • masáže a další procedury.

Obecně je tedy wellness relaxační zónou, kde si člověk nechá hýčkat tělo a odpočine si i jeho mysl. Obnoví své síly a je opět připravený splnit nároky světa “tam venku.” A velkou výhodou je, že tím posílí i své zdraví. V sauně vyplaví škodlivé látky a relaxací ve vířivce odbourá stres.

 

Domácí wellness je stále oblíbenější

Mnoho lidí si v dnešní domě uvědomuje, že si na rovinu řečeno peníze do hrobu nevezmou. Proto si drží jen určitou finanční rezervu a přebytek peněz investují do příjemného životního stylu, který vždycky chtěli mít, a plní si svá další přání. Mezi ně často patří luxusní vířivka nebo domácí sauna na klíč.

Domácí wellness zóna má řadu výhod:

  • absolutní soukromí a ničím nerušený klid,
  • přístup do wellness 24 hodin denně,
  • odpadá nutnost dojíždět,
  • neplatí se za jednotlivé vstupy.

 

Splňte si sen a pořiďte si saunu na míru nebo whirlpool

Zařízení domácího wellness je poměrně náročný proces, a proto se vyplatí konzultace s odborníky, kteří vám poradí. Toto je základní postup, kterého doporučujeme se držet:

  1. Promyslete si, o jaké vybavení máte zájem. Nejoblíbenější jsou infrasauny, sauny na klíč a whirlpooly.
  2. Udělejte si finanční rozvahu a stanovte si částku, kterou chcete investovat.
  3. Změřte prostory, které máte k dispozici.
  4. Kontaktujte nás a my vám představíme možnosti.
  5. Poté, co se domluvíme, se o vše postaráme.
  6. Dodáme luxusní sauny nebo whirlpooly a naši zkušení technici je odborně nainstalují.
  7. Řekneme vám, jak se máte o zařízení starat, aby vám dlouho dobře sloužilo.
  8. Poskytneme vám veškerý servis a postaráme se, aby i v následujících letech sauna na míru nebo whirlpool fungoval tak, jak má.

 

Příště vám představíme vybavení do wellnessu

V druhém díle seriálu o domácím wellness vám poradíme, jak se liší jednotlivé typy saun, a zjistíte, jaký je rozdíl mezi whirlpoolem, vířivkou a jacuzzi. A zaměříme se i na nekvalitní wellness vybavení z Číny.

zpět

Víte, že...

Víte, že parní lázně si můžete nechat postavit prakticky v jakémkoliv designu? Stačí jen vaše fantazie a spolehlivá realizační firma. Parní lázeň tak můžete mít v antickém, tureckém, asijském či tropickém stylu včetně nejmenších detailů.

Galerie zajímavých realizací firmy Eurobalneo – Wellness, finské sauny, infrasauny, whirlpool, solária...Deset let zkušeností ve wellness

Naše webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.
Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace.