EuroBalneo je součástí skupiny WellnessVision.

Nacházíte se   EUROBALNEO s.r.o.   //  Novinky

Novinky

Nová zařízení v naší nabídce, poslední trendy z veletrhů, odborné články i saunové kabiny za akční ceny. Pravidelně vám přinášíme výběr těch nejzajímavějších zpráv, událostí a akcí ze světa wellness, regenerace a lázeňství. Pohodlně se usaďte a přečtěte si články, ze kterých na vás dýchne pohoda a uvolnění!

27. září 2017

Wellness Vision má nový web

Již rok patří Eurobalneo do skupiny Wellness Vision group. Před pár dny Wellness Vision spustil nové webové stránky s kompletní nabídkou produktů domácího a veřejného wellness, jako jsou parní kabiny, sauny, vířivky, nerezové bazény atd.

Postupně budeme přidávat naše nejdůležitejší reference a ukázky realizací. Na český trh přinášíme mnoho wellness novinek: víte například co je sněhopád?

Wellnes Vision poskytuje komplexní řešení a navrhuje, vyrábí a montuje originální wellness – domácí nebo komerční.

Našimi klienty jsou majitelé rodinných domů, vil a bytů, kteří chtějí relaxovat ve vlastní vířivce, sauně, parní kabině a vlastnit promyšlené a energeticky nenáročné domácí wellness.

Wellness Vision má nový web

Pro majitele Aquaparků, hotelů, penzionů či sportovních center nabízíme návrhy a realizaci veřejných wellness, které bude splňovat všechny normy, bude spořit vaše náklady na energie a bude mít perfektní zázemí, návštěvníci v něm budou spokojeni a vám bude přinášet očekávaný zisk.

Navštivte náš nový web a dozvíte se více!

zpět

Víte, že...

Víte, že parní lázně si můžete nechat postavit prakticky v jakémkoliv designu? Stačí jen vaše fantazie a spolehlivá realizační firma. Parní lázeň tak můžete mít v antickém, tureckém, asijském či tropickém stylu včetně nejmenších detailů.

Galerie zajímavých realizací firmy Eurobalneo – Wellness, finské sauny, infrasauny, whirlpool, solária...Deset let zkušeností ve wellness

Naše webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.
Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace.