EuroBalneo je součástí skupiny WellnessVision.

Nacházíte se   EUROBALNEO s.r.o.   //  Novinky

Novinky

Nová zařízení v naší nabídce, poslední trendy z veletrhů, odborné články i saunové kabiny za akční ceny. Pravidelně vám přinášíme výběr těch nejzajímavějších zpráv, událostí a akcí ze světa wellness, regenerace a lázeňství. Pohodlně se usaďte a přečtěte si články, ze kterých na vás dýchne pohoda a uvolnění!

16. prosince 2015

7 důvodů, proč byste měli strávit Vánoce ve wellness

Vánoce jsou svátky klidu a míru. Alespoň se to tvrdí. Sváteční realita je ale často ve znamení stresu, spěchu a únavy. Je ale jen na vás, jestli takové budou i letošní Vánoce. Máme pro vás 7 důvodů, proč byste letos měli zvolnit a strávit závěr roku ve wellness.

Zatímco v Čechách si moc neumíme představit jiné Vánoce než doma u stromečku s kaprem a bramborovým salátem, v zahraničí je běžné, že lidé na svátky odjíždí pryč. Ubytují se v hotelu na krásném místě a užívají si pohody a slastného nicnedělání. Důležitou součástí takových pobytů je i pravidelná návštěva wellness. A skutečně má co do sebe.

Pokud máte vlastní wellness doma, nemusíte ani jezdit do hotelu. Jen si vyhraďte dostatek času na to, abyste si ho o svátcích pořádně užili. Ostatně cukroví se dá objednat, o vánoční úklid se může postarat úklidová služba a dárky nakoupíte jednoduše přes internet.

 

1. Vyčistíte si hlavu od starostí

Když se potíte v sauně, kde je 90 °C, jednoduše nedokážete myslet na seznam toho, co ještě musíte do Vánoc zařídit. Příjemné bublání vířivky zase zklidní mysl a zbaví vás stresu.


2. Posílíte imunitu

Pro zimu jsou typické změny počasí, přechody z tepla do zimy a s nimi spojené virózy, nákazy a nemoci. Pobyt ve wellness je ale zdravý a vy tak posílíte obranyschopnost svého organismu velmi příjemným způsobem.


3. Na Štědrý večer budete krásnější

Saunování čistí pleť a podporuje hubnutí, plavání v bazénu vyrýsuje svaly a solární louky zajistí krásné opálení. Po relaxaci ve wellness se navíc budete nevědomky usmívat a jak je známo, úsměv je ten nejkrásnější doplněk.


4. Začnete pracovat na novoročním detoxu

Vánoce jsou známé jako svátky jídla a všem těm dobrotám je těžké odolat. Zejména dámy pak trpí výčitkami a od nového roku začínají s dietami a detoxy. Ve wellness ale můžete detoxikaci organismu zahájit hned a bude o to účinnější.


5. Naberete síly do nového roku

Při wellness procedurách máte čas jen pro sebe a můžete zhodnotit, jaký byl uplynulý rok. Je také čas na první plány pro rok následující. Vždy se ale snažte myslet jen na příjemné věci a do nového roku se dívejte s optimismem.


6. Strávíte čas s rodinou...

Vánoce mají být sice rodinným svátkem, ale často se na to zapomíná. Proto vyrazte do wellness s celou rodinu a užijte si společné chvíle v sauně nebo bazénu.


7. ...nebo si od ní naopak na chvíli odpočinete

Někteří mají o Vánocích přesně opačný problém a během několika dní se u nich na návštěvách vystřídá celý zástup příbuzných. Relaxace ve wellness pak může být vítanou chvilkou klidu po náročném dni.

 

V minulém článku - Seriálu o domácím wellness - jste se mohli dočíst - Jak se liší sauna od infrasauny

zpět

Víte, že...

Víte, že parní lázně si můžete nechat postavit prakticky v jakémkoliv designu? Stačí jen vaše fantazie a spolehlivá realizační firma. Parní lázeň tak můžete mít v antickém, tureckém, asijském či tropickém stylu včetně nejmenších detailů.

Galerie zajímavých realizací firmy Eurobalneo – Wellness, finské sauny, infrasauny, whirlpool, solária...Deset let zkušeností ve wellness

Naše webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.
Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace.