EuroBalneo je součástí skupiny WellnessVision.

Nacházíte se   EUROBALNEO s.r.o.   //  Novinky

Novinky

Nová zařízení v naší nabídce, poslední trendy z veletrhů, odborné články i saunové kabiny za akční ceny. Pravidelně vám přinášíme výběr těch nejzajímavějších zpráv, událostí a akcí ze světa wellness, regenerace a lázeňství. Pohodlně se usaďte a přečtěte si články, ze kterých na vás dýchne pohoda a uvolnění!

27. listopadu 2017

Veřejné, nebo domácí wellness. Které je pro vás to pravé?

Jestli si do vířivky zajdete jednou za půl roku a saunování vás baví jednou za uherský rok, pak se vám vyplatí naštěvovat wellness veřejné. Pro všechny milovníky relaxace, kteří jsou ve wellness pečení vaření, máme dobrou zprávu. Domácí wellness představuje luxusní zážitek, který si ale díky rozumné ceně může dnes dopřát téměř každý.

Bez relaxace ani ránu? Jděte do domácího wellness

Nachystat děti do školy, náročný den v práci, vyzvednout děti z kroužků, uvařit večeři. Rádi si po celodenním shonu dopřejete bublinkovou masáž ve vířivce, plavání v bazénu nebo teplo sauny? Poohlížejte se po domácím wellness. Že kvalitní lázně pořídíte za horentní sumy, dávno neplatí. Za své peníze dostanete opravdový luxus, aniž byste přišli na mizinu.

Na míru pro vás rádi vybudujeme jak nové wellness centrum, tak domácí saunu či vířivku.

 

Stanovte si rozpočet předem

Než se do stavby vlastního wellness pustíte, spočítejte si, kolik do něj můžete investovat. Jasně daný rozpočet vám pomůže hned na startovní čáře. Od něj se bude odvíjet celý projekt. S odborníkem pak vyřešíte, z čeho se vaše wellness bude skládat, jaké materiály k tomu využijete i samotnou stavbu.

Rádi vás přivítáme v naší vzorkové prodejně v Praze, prohlédnete si vybrané sauny a infrakabiny.

 

Přehled cen jednotlivých wellness prvků

Sauna – to je, oč ve wellness běží

Středobod celého wellness tvoří sauna. Máte rádi pořádné teplo? Pořiďte si klasickou finskou saunu, jestli upřednostňujete nižší teplotu, porozhlédněte se po infrasauně. Velikost vybírejte podle počtu členů domácnosti.

V nabídce máme sauny a infrakabiny všech kategorií. U nás si vybere každý dle svého přání a potřeb.

 

Finskou saunu Economy vyrobenou na míru z nejodolnějších dřevin pořídíte za 84 000 Kč. Sauna Native nabízí vrcholnou výbavu za dobrou cenu okolo 98 000 Kč. Nejmenší varianta infrasauny ISV ze smrku stojí 68 900 Kč. U designových modelů jako Grand Vitae ceny začínají na 118 000 Kč. Na kvalitě nešetříme. Za své peníze dostanete nejjakostnější materiál a řemeslné vyhotovení sauny přímo na míru.

 

Dopřejte si jedinečný relax ve vířivce

Ve wellness hantýrce se pod vířivkou neboli whirpool skrývá vířivá vana s masážními tryskami, které vám promasírují napjaté svaly. Cena vířivky se odvíjí od velikosti a umístění – máte doma klasické či atypické prostory, chcete rohovou vířivku? Pokud vás láká představa domácího whirpool, připravíme vám návrh cenový návrh podle vašich představ.

Uvolněte bolavá záda, unavené nohy a ztuhlou šíji ve své vlastní whirlpool.

 

Bazén si užijí sportovci i děti

Bazén je luxusní záležitost. Předem si rozmyslete, zda chcete opravdu pravidelně plavat nebo se jen tak rochnit. Pokud chcete bazén na plavání, minimální doporučená šířka je 3 metry a délka 7 metrů. Abyste si opravdu zaplavali i bez proutiproudu, udává se délka 10 metrů. S protiproudem si hravě vystačíte s rozměry 2x4 metrů. Poradíme si stavbou venkovního bazénu, kdy propojíme jednotlivé wellness prvky. U stavby bazénu vevnitř se zase postaráme o řešení vlhkosti, teploty a přístupu vzduchu.

Každý bazén připravíme individuálně přímo pro vás a doporučíme vám k němu ideální doplňky a příslušenství.

 

Provoz sauny je levnější, než jste si mysleli

Nejčastější rozměr domácí sauny bývá 2×2 metry čtvereční. Do sauny této velikosti se ve většině případů instaluje topidlo o výkonu 6 kWh. Pokud dodržujte saunovací rituál 3×15 minut, tak se cena jednoho pobytu v sauně při ceně 5 Kč/kWh dostane na nějakých 40 až 50 Kč.

 

Pořiďte si 3 doplňky, které vám usnadní saunovací život

Klasickou dřevěnou naběračkou poléváte kameny v sauně. Zvyšujete tak vlhkost a příjemný pocit ze saunování. Naběračka vyjde na pouhých 300 Kč. Ideální teplotu mezi 80 a 100 stupni a délku saunovacího cyklu okolo 10 až 15 minut vám vyměří hodiny a teploměr. Jejich cenové rozpětí bývá od 500 po 700 Kč.

Rozhodněte se pro své vlastní wellness.

 

Pro občasné návštěvníky jsou veřejné wellness jako dělané

Wellness hotely a centra jsou nejschůdnějším řešením pro zákazníky, kteří do wellness vyráží párkrát do roka. Pokud se rozhodujete pro vlastní hotelové wellness zařízení, zaplatí vám občasný návštěvník 2000 až 3000 Kč. Celá rodina u vás za jednu návštěvu nechá kolem tisícovky. Pokud se z občasného hosta stane pravidelný, vytáhne z pěněženky i vyšší tisícovky korun.

 

Nechte si platit za zážitky a relax

Ze saunování se stal zážitek. Lidé za své peníze očekávají, že v sauně bude hezká vůně, že si vychutnají saunový ceremoniál, užijí relaxování v odpočívárně. Jsme si toho vědomi a provozovatelům nabízíme ta nejlepší řešení. Stavíme veřejná wellness centra. Saunové světy spojujeme s termálními bazény i masážními procedurami a odpočívárnami.

Jak se pohybují ceny jednotlivých procedur? Zatímco v Jablonci nad Nisou za 150 korun stráví návštěvníci v sauně dvě hodinky, v Praze a Brně za stejnou cenu mají zákazníci jen hodinu saunování. Ceny bazénů se napříč republikou až tak neliší. Stovku stojí hodina plavání v hlavním městě, Jihlavě i Bruntále. Komplexní wellness služby si vedou obdobně. Za odpočinek v sauně, bazénu, whirpool a parní lázni dají napříč republikou od 200 do 300 korun za hodinu.V luxusních wellness centrech ale i pětistovku.

 

Suma sumárum

Když si spočítáme jednotlivé prvky domácího wellness jako sauna, bazén, vířivka a doplňky, musíme počítat s investicí do domácích lázní. Cenu vám dokážeme ušít přesně na míru. Samotný provoz stojí téměř hubičku. Hodina ve finské sauně vás vyjde na padesátikorunu. Pokud trávíte čas ve wellness rádi, určitě stojí za to investici do vlastních lázní zvážit.

Na druhé straně – jestliže přemýšlíte o vlastním relaxačním rezortu nebo jej už provozujete, vždy vám dodáme řešení přesně na míru. Se stavbou veřejných i soukromých wellness máme už přes 15 let zkušeností. Za tu dobu se nám podařilo snoubit českou cenu s německou kvalitou a finskou technologií.

zpět

Víte, že...

Víte, že parní lázně si můžete nechat postavit prakticky v jakémkoliv designu? Stačí jen vaše fantazie a spolehlivá realizační firma. Parní lázeň tak můžete mít v antickém, tureckém, asijském či tropickém stylu včetně nejmenších detailů.

Galerie zajímavých realizací firmy Eurobalneo – Wellness, finské sauny, infrasauny, whirlpool, solária...Deset let zkušeností ve wellness

Naše webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.
Používáním tohoto webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace.